Route

Sporthal De Valk

Adres:
 

Valkweg 1
3362 GH  Sliedrecht

 Tel.:

0184  41 77 32

Routebeschrijving:

A15 vanaf Alblasserdam

Neem de afrit Wijngaarden, daarna linksaf onder de rijksweg door de parallelweg op. Aan het eind van de parallelweg de eerste afrit van de rontonde rechtsaf de Stationsweg op tot de eerst volgende rontonde, hier gaat u linksaf de Thorbeckelaan op en dan bij de eerste rotonde linksaf, nu de weg uitrijden, u rijdt dan langs de Drechtsteden flat (rechts) en de ijsbaan (links), dan krijgt u een bocht naar rechts en dan staat u naast(rechterkant) sporthal de Valk.

A15 vanaf Gorinchem

U neemt afslag Sliedrecht oost/Hardinxveld Giessendam en dan 3 kwart rond bij de rotonde, dan gaat u linksaf de rivierdijk op, u rijdt nu Sliedrecht binnen. U vervolgd uw weg totaan de eerste weg rechts u rijdt hier de dijk af en komt uit bij een rotonde, deze rechtdoor oversteken en dan zit u op de Thorbeckelaan, deze rijd u uit tot aan Bas vd Heiden waar u rechts afslaat. Deze weg rijdt u uit tot aan de sporthal.

Vanuit de polder

Als u vanaf de provinciale weg komt dan is het het makkelijkst om rechtsaf te slaan langs het station, aan het eind van deze weg links de stationsweg op en dan tot aan de eerste stoplichten, hier gaat u linksaf de Thorbeckelaan op en dan bij de eerste rotonde 3 kwart rond, nu de weg uitrijden, u rijdt dan langs de Drechtsteden flat (rechts) en de ijsbaan (links), dan krijgt u een bocht naar rechten dan staat u voor sporthal de Valk.

 Vorige