Drie Teams Kampioen!

Seniorens Teamīs 1, 2 en 3 zijn kampioen geworden!!!

Tafeltennis Robot

We hebben sinds kort een mooi hulpmiddel erbij om de trainingen een stuk leuker te maken. De vereniging heeft onlangs een Tafeltennisrobot gekocht. Deze robot kan de balletjes op elke willekeurige plaats op de tafel spelen met elk gewenst effect. Bij de jeugd wordt de robot elke week gebruikt om mee te trainen. Bij de senioren wordt hij opgezet wanneer er geen competitie is, dit in verband met de ruimte in de zaal. Het spelen tegen de robot is heel erg leuk en erg leerzaam.

In het fotoalbum zijn een aantal foto's toegevoegd van de robot en op youtube zijn er een aantal filmpjes te vinden. (Zoek op TTV Sliedrecht Sport)

Sliedrecht Sport Sterdiploma

Wellicht hebben jullie het reeds vernomen via de trainer, maar bij deze de officiŽle mededeling. Dit jaar wordt bij de jeugd voor het eerst het Sliedrechtsport-Raak/Sterdiplomadiploma afgenomen.

Het Sterrentraject is te vergelijken met het behalen van verschillende diploma's bij het zwemmen. Elk diploma staat voor een hoger niveau. Zo ook met het Sterrentraject bij TTV Sliedrecht Sport. Het traject bestaat uit 1 Raakdiploma,en 4 Sterdiploma's. Nadat alle sterren behaald zijn, kan je zeggen dat je de techniek van het tafeltennissen goed beheerst. Tevens stimuleert het jullie om nog beter je best te doen tijdens trainingen en/of competitiewedstrijden.

Aangezien dit een belangrijke dag is voor jullie, het wel of niet behalen van een diploma geeft immers aan hoever jullie gevorderd zijn met het tafeltennissen,

zijn jullie ouders van harte uitgenodigd om tijdens een lekkere kop koffie met een koekje te komen kijken hoe jullie het doen. De beoordeling en de diploma-uitreiking is in handen van de trainer.

Nieuwe foto's

De foto's van de robot zijn toegevoegd aan het fotoalbum.

Nieuwe foto's

De foto's van de training van Anne Vlieg zijn toegevoegd aan het fotoalbum.